Емил Георгиев, психоаналитик
тел. +359 882 977236

Работи с възрастни с емоционални предизвикателства и трудности във взаимоотношенията, с хора с тревожни и депресивни състояния и проблеми в развитието на личността. Член на Българско психоаналитично общество.

Дима Богданова, психолог и психотерапевт
тел. +359 893 464840

Работи с възрастни и юноши с тревожна и депресивна симптоматика –паник атаки, проблеми със съня и други, както и с хора, изпитващи затруднения в личната или професионалната комуникация, преминаващи през различни житейски кризи, или търсещи личностно израстване. Член на Дружеството за психоаналитична психотерапия и на Дружеството на психолозите в Република България.

Запазете час

Ани Миланова, психолог и психотерапевт
тел. +359 898 450110

Практикува с юноши и възрастни. Работи с проблеми като депресивни и тревожни състояния, свързани с житейски кризи, проблемни взаимоотношения, насилие, раздяла, загуба и други. Член на Българско психоаналитично общество.

Николета Николова, психолог и психотерапевт
тел. +359 89 4730583

Работи с юноши и възрастни, търсещи личностно израстване, както и със състояния като депресия, тревожност, паник атаки, самоубийствени мисли, житейски кризи, травми,преживяно насилие, трудности във взаимоотношенията. Член на Дружеството на психолозите в Република България.

Запазете час

Екипът на Ателие Афект предоставя и онлайн консултиране.